Zákaznická podpora:778 510 530obchod@zoofix.cz

Geloren - časté otázky a zakázané odpovědi

"Dobrý den, víte, chci se zeptat... a ehm ne kvůli koni... jak chutná Geloren?"
Skoro každý den. Volající se chce na NĚCO zeptat a my chceme poskytovat prvotřídní servis a vždy pravdivě odpovědět, ale někdy nemůžeme. Nesmíme! Díky tomu, že Geloren není registrovaný pro lidi nesmíme prý raději ani říkat, že je sladký, i když je v jedné kostce plná lžička cukru... Dříve jsme na časté otázky naivně odpověděli rovnou v popisu produktu a kontrola státní inspekce (pravděpodobně vyžádaná konkurencí) na sebe nenechala čekat. Pokutička dorazila vzápětí. Takže už se držíme legislativy a jazyk za zuby. Prosím nepokoušejte nás. Víme, jak jsme ukecaní a nechceme potíže.

"Jo, aha, a mohou tedy Geloren užívat lidé?"
Co nám to děláte?! Proč se nás ptáte na tohle?! Heleďte, Geloren HA se vyrábí a je schválený pro koně, prosím smiřte se s tím. Taková je legislativa. Několikrát jsme doporučovali českému výrobci vyvinout kloubní produkt určený přímo lidem, pravděpodobně by ani nebylo třeba měnit recepturu, ale výrobce se o segment potravinových doplňků pro lidi zkrátka nezajímá. Zaměřují se na hojení chronických ran, suroviny pro farmacii a aplikaci nanotechnologií, tečka. Což nás štve a komplikuje nám to situaci, ale prostě to tak je.

"Hmm a jaké je dávkování Gelorenu pro člověka?"
Proč mi to děláte?! Četli jste předchozí odpověď? Vy nás chcete do něčeho namočit, žejo?! Hele, Geloren je doplněk krmiva určený pro závodní koně. Ano, je špičkové kvality, oni ty dostihový potvory jsou taky pěkně drahej koníček, a ano, při výrobě jsou použity suroviny v potravinové kvalitě, a možná je na srovnávacích portálech nekoňských zákaznických recenzí kupa, ale kdybych přímo doporučil nějakému člověku jak dávkovat Geloren, tak mi nejspíš odeberou děti a pošlou mě jako těžkého zločince někam na Mírov lepit pytlíky!!! Prosím zeptejte se mě radši, kolik Gelorenu pro čivavu. Tam opravdu moc rád poradím.

"Ale kamarád mi doporučil, že prý jako jediný mu funguje... můžete mi to potvrdit?"
Co jsem vám provedl, že mě chcete dostat do neštěstí?! Podívejte, já asi vím co chcete slyšet, opravdu strašlivě rád bych pomohl, ale tady prostě mohu jen doporučit zajít si za svým ortopedem. Když mu ukážete složení nějaké výživy, určitě vám odpoví lépe než my, co je právě pro Vás cesta pryč od bolesti a návrat k běžnému fungování, protože rozumí vašim problémům mnohem lépe, než někdo cizí na internetu. My nejsme lékaři. My můžeme maximálně doporučit jíst pestře a střídmě, dost spát, udržet si dobrou náladu, nedřít se jak kůň a přesto mít dostatek přirozeného pohybu, a hlavně mít rád sebe i druhé lidi. Podle našich zkušeností to většinu tělesných potíží zmírní a někdy dokonce zažene.

UPDATE: aktuálně už máme díky popularitě Gelorenu v nabídce hned tři kloubní výživy skutečně určené přímo pro lidi! :) 

Koňské zdraví vám přeje ZooFIX :)