Zákaznická podpora:778 510 530obchod@zoofix.cz

Precision MICROBES – Koktejl tělu prospěšných živých bakterií, probiotik a postbiotik.

Novinka do Vaší zvířecí lékárničky pro nejčastější neduhy Vašich mazlíčků, jako jsou průjmy, zácpy, zvracení nebo snížená imunita.

Pod značkou Precision MICROBES se skrývají doplňky krmiva irské výroby. K domácím mazlíčkům se pak dostávají ve formě roztoku s obsahem živých probiotických bakterií a jejich biologicky aktivních metabolitů – tzv. postbiotik.

Obsah postbiotik přímo v roztoku Precision MICROBES zajišťuje velmi rychlý nástup účinku. Někdy i v řádu hodin. Většinou pak během dvou až tří dnů potíže typu průjmu odezní a trávení se upraví.

Užívání postbiotik je přínosné i během současného podávání léčiv s vedlejšími účinky (které negativně ovlivňují střevní mikrobiotu tím, že usmrtí i prospěšné bakterie) např. antibiotik. To je zásadní výhoda oproti jiným produktům s obsahem samotných probiotik.

Testovací studie

Abyste si dovedli lépe představit šíři účinků, kterou můžete od nasazení postbiotik očekávat, uvádíme zde konkrétní situace, se kterými se chovatelé u svých mazlíčků v rámci testovací studie potýkali:

Olaf (4letý valach Irského coba)
„Diagnóza kotwasser, projevující se nepevným kobylincem a znečištěním zadních nohou a ocasu. Po 5denním podávání se u něj projevily změny k lepšímu, trus se začal formovat a konečníková voda již nebyla viditelná. Po 14 dnech udržovací dávky došlo k nastartování peristaltiky střeva.“

Ginger (8měsíční klisna slezského norika)
„Konečníková voda spojená s narušením rovnováhy mikrobiomu po antibiotické léčbě. Během měsíce podávání PM došlo k výraznému zlepšení, úplnému odstranění plynatosti a vymizení problému s konečníkovou vodou a průjmem. Chutnost mikrobů hodnotila majitelka kladně a klisna je přijímala bez problémů. Celkově se zlepšil i výživový stav.“

Chewy (pes, kříženec)
„Od štěněte potíže s trávením. Zřejmě tomu pomáhá i to, že schlamstne vše, co najde. Každopádně po 10 dnech užívání postbiotik mají jeho hromádky lepší konzistenci a – dle slov majitelky – drží tvar.“

Valentýn (4letý kocour)
„Dlouhodobě byl krmen psím žrádlem a na podzim pravidelně trpí chronickou rýmou. Přípravek snášel snadno, stříkačkou přímo do tlamičky. Kromě zlepšeného trávení se Valentýnovi posílila i imunita, což se projevilo úlevou od zmíněné rýmy.“

Bublina a Fortuna (mainské mývalí kočky)
„U Fortuny byly obtíže způsobené velmi citlivým zažíváním, kdy i nepatrná změna jídelníčku vedla k průjmu. Bublina se ke studii dostala skrze akutní průjem vyvolaný antibiotickou léčbou. Chovatelka roztok postbiotik podávala dvakrát denně, dvě hodiny po podání antibiotik. Roztok obě kočky přijímaly s chutí a zažívání se během pár dní upravilo.“

Kdy tedy ideálně po Precision MICROBES sáhnout?

  • Akutní a chronické stavy – průjmy, zvracení, zácpy
  • Prevence – pokud u svých mazlíčků vznik potíží podle dřívějších zkušeností předpokládáte, je možné roztok podávat i preventivně. Je možné i dlouhodobé užívání pro stabilizaci střevní mikroflóry.
  • Imunita – u štěňat, koťat, starších psů a koček, zvířat po zákrocích, opakovaných nemocech nebo v období zvýšeného stresu.
  • Zvýšení vitality – u apatických nebo starších zvířat může užívání podpořit návrat k plné aktivitě.

Přípravek je 100% přírodního původu, zcela neškodný pro rostliny, zvířata, lidi a vodní živočichy. Při manipulaci nejsou nutná žádná zvláštní bezpečnostní opatření. Jedná se o certifikovanou organickou směs aromatických látek, bylin a rostlin, které jsou fermentovány mléčnými bakteriemi. Všechny obsažené složky jsou na seznamu EFSA Qualified Presumption of Safety (QPS).

Precision MICROBES  se vyrábí v několika verzích:

Precision MICROBES probiotika a postbiotika pro psy a kočky

Precision MICROBES postbiotika pro koně a hříbata

PM probiotika a postbiotika pro telata

 

Zákazníci také hledají jako: PM, mikroby, mikrobi, precizní mikroby, postbiotika