Zákaznická podpora:778 510 530obchod@zoofix.cz

Sangre de Drago pro zdraví a blaho

Dračí krev - dezinfekce ran i dásní z přírody

 

To je Amerika!

Tak už i my jsme narazili na tento zajímavý dar přírody. A nadchnul nás natolik, že jsme se rozhodli pro Vás sepsat ty nejpodstatnější informace, které se všude možně v kyberprostoru válí a utřídit je do nějaké použitelné a čitelné formy.

Nejdříve pro ty, kdo zatím neví, ale vědět by chtěli, o čem, že je řeč. Sangre de Drago (česky Dračí krev) je pěnivá pryskyřice jihoamerického stromu s latinsky tajemným názvem Croton lechleri (to kdybyste chtěli sáhnout po herbáři, jestli Vám nevěšíme bulíky na nos).

Tento čistý přírodní latex pro nás na vlastní nebezpečí vyzkoušely a do jeho použití zasvětily domorodé kmeny daleké Amazonie, a to už před hodně dlouhou dobou (čtěte stovky let). Podle hesla „důvěřuj, ale prověřuj” poté provedla moderní západní věda mnohá zkoumání a testy, aby vyloučila možné vyhubení lidstva. A, světe div se, Dračí krev tímto drobnohledem prošla vítězně. Obchodníci se zaradovali a nyní můžeme směle nabízet tuto léčivou látku jak pro člověka, tak i pro zvířata. A to zevně i vnitřně.

 

Účinky aneb připravte se na pořádnou jízdu

Jaké kouzelné účinky se tedy skrývají v této léčivé míze, že vzbudily náš zájem? Předně nás zaujalo pozitivní využití u lidí i psů. A hned poté neuvěřitelně obsáhlý seznam neduhů, při kterých Dračí krev může pomoci. Působení je jednoduše tak všestranné, že těch pár vlastností, které zmíníme, bude pouze špičkou ledovce.

Patří mezi ně např. účinky antivirové, antibakteriální, protiplísňové, tonizující, protinádorové, pomáhá při průjmech, nadýmání, u zánětů dásní, popálenin, drobných poranění, kousnutí hmyzem, střevní horečce, pro zastavení krvácení po porodu, atd. Dávkování a možnosti aplikace zmiňujeme přímo u produktu, ať se zde neopakujeme.

 

Tipy, triky

Horko těžko hledat adekvátní alternativu co do účinku a jednoduchosti skladování. Přesto věříme, že i lokální rostlinné zdroje mohou nabídnout veliký léčivý účinek. Ti zručnější si např. připraví různé tinktury a masti. Pokud máte tipy na takovou Dračí krev po česku, napište nám na obchod@zoofix.cz a my vaše postřehy či zkušenosti případně zapracujeme.

Pokud tedy pátráte po „všeléku” do vaší domácí lékárničky, tohle je rozhodně horký kandidát.