Zákaznická podpora:778 510 530obchod@zoofix.cz

Dromy – přílohy k BARFu

Společnost Dromy už dlouhá léta dodává na trh velké množství výborných produktů pro zvířata. Pojďme se dnes podívat na zoubek přílohám k BARFu pro psy. Od Dromy u nás k barfování najdete nejen spoustu funkčních doplňků, ale také oleje a přílohy, které Vám usnadní přípravu denních dávek krmiva. Složení je velmi pestré, při omrzení můžete tedy střídat různé příchutě.

Oleje

Za studena lisované rostlinné oleje umí dodat nezbytné živiny, které napraví leckterý neduh Vašeho mazlíka. Nejvýraznější účinky se pak projevují při dermatologických potížích, snížení míry únavy a zlepšení obranyschopnosti.

Klíčkový olej
Typický pro své dermatologické využití, kdy regeneruje a podporuje hojení pokožky. Omezuje totiž tvorbu prasklin a působí protizánětlivě.

Konopný olej
Vhodný pro posílení obranyschopnosti a k udržení zdravého kardiovaskulárního systému.

Kokosový olej
Změkčuje a hydratuje suchou a šupinatou pokožku. Pomáhá udržet kvalitní srst i drápky. Při vnitřním užití upravuje metabolismus tuků.

Ostropestřcový olej
Výborné antioxidační účinky využijete např. při detoxikaci organismu. Pro zlepšení energetického metabolismu (zvláště u aktivních plemen) se doporučuje užívat celoročně.

Lněný olej
Pro své regenerační účinky se používá na suchou a ztvrdlou pokožku. U výkonnostně zatěžovaných, mladých a rostoucích jedinců, případně u březích a laktujícíh, se doporučuje dlouhodobé užívání.

Makový olej
Vysoký obsah nenasycených mastných kyselin pomáhá proti alergiím a ekzémům. Díky svému složení s vysokým podílem vitaminu E (výborný antioxidant) regeneruje, hydratuje a posiluje pokožku a zabraňuje tak jejímu stárnutí.

Pupalkový olej
Kromě pozitivního vlivu na pokožku (zmírňuje ekzémy, regeneruje namáhanou pokožku) se hodí zvláště pro feny v období hárání nebo při tzv. falešné březosti. Je možné jím potírat zatvrdlou mléčnou žlázu, případně podávat vnitřně na vyrovnání hladiny hormonů a upravení psychiky.

Přílohy

Pokud hledáte něco výživného, co jednoduše přidáte psovi k masu, potom jsou ideální volbou přílohy. V nabídce od Dromy máme tzv. hydrotermizované vločky (napařování při teplotě 70–100 °C dle upravované zrniny; poté se při průchodu mezi dvěma válci vytvaruje do podoby vloček).

Aby přílohy zbytečně nezatěžovaly trávení, jsou bez lepku, konzervantů a syntetických barviv.

Hydrotermizované Vločky

Jde o instantní přílohy, které s vodou nabobtnají. Z jednoho kilogramu tak získáte až 5 kg hotové přílohové směsi. Příprava je přitom velice jednoduchá – stačí zalít horkou vodou nebo v ohřát s vodou v přiklopené nádobě v mikrovlnné troubě.

Rýžový mix
Pohankový mix
Mořský mix
Kuskus se zeleninou
Kozí kaše