Zákaznická podpora:778 510 530obchod@zoofix.cz

Kořist – nová značka s čitelným a poctivým složením bez dochucovadel a konzervantů

Rádi bychom Vám představili novou značku Kořist.

Všimli jsme si, že zákazníci často při výběru krmiva tápou a na obalech se špatně orientují. Důležité informace bývají často buď malým písmem, nebo rovnou v jiném jazyce. To pak ztěžuje jejich snahu nekupovat zajíce v pytli.

U značky Kořist si dali záležet, aby nejen složení bylo na obalu opravdu čitelné, ale aby informace byly úplné a snadno k nalezení.

A co že je tedy z obalu na první pohled patrné? Kromě spousty kvalitního masa najdete v granulích také hodně druhů zeleniny a nezbytných, i když mnohdy podceňovaných, bylinek a přírodních doplňků se zdravotním i chuťovým přínosem. Doplnění důležitých prvků pro silnější imunitu a detox organismu pak zajišťují přidané huminové látky – ve složení uvedené pod názvem HUMAC.

U složky HUMAC je základní surovinou Leonardit – biologicky vysoce aktivní látka s velkým obsahem huminových kyselin, která je aktivovaná technologickým postupem. Podporuje antibakteriální, antivirový a protiplísňový ochranný systém organismu díky pozitivnímu vlivu na imunitu. Pomáhá tak k poklesu alergických příznaků, snižuje tvorbu střevních plynů, ozdravuje trávicí systém a zlepšuje kvalitu srsti.

Nejsme zastánci dovážení surovin přes půl světa, a tak jsme rádi, že krmivo Kořist je výhradně ze surovin slovenských regionů, kde také samotná výroba granulí probíhá.

dog-5632005_1920

A teď k jednotlivým krmivům, která máme na ZooFIXu v nabídce:

Kořist Čistě jelen – kompletní krmivo pro psí seniory a dietáře
40 % jeleního masa v BIO kvalitě a granulky o velikosti 8 mm, které jsou vhodné i pro menší plemena. Ideální pro starší nebo zavalitější jedince.

Kořist Jehně s Býkem a bylinkovou rýží – kompletní krmivo pro psy v běžné zátěži a pro psy s citlivým zažíváním
45 % masa, kopec zeleniny a glukosamin s chondroitinem pro podporu kloubů. A navíc bez lepku. Pokud nevíte, kterou recepturou začít, doporučujeme tuto.

Kořist Vydatný Býk a Krocan – kompletní krmivo pro aktivní zdravé psy
60 % masa a celkově vydatné složení vhodné při velkém energetickém výdeji. Složky pro podporu kloubů, zažívání a imunity.

Kořist Husička s nahým ovsem – krmivo pro rostoucí a zatěžované psy
57 % masa, kaloricky vydatné. Ideální pro psy ve výkonu nebo při agility.

Kořist lisované granule Krůta a kachna – za studena lisované krmivo vhodné pro dospělé psy nebo psí seniory.
52 % masa. Vhodné pro psy v běžné zátěži nebo pro psy s citlivým zažíváním.